cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Govorili su da sam preosetljiva – Federika Bosko

Originalna cena je bila: 1,045.00 RSD.Trenutna cena je: 845.90 RSD. Sa PDV-om

Autor: Federika Bosko
ISBN: 9788660359225
Godina izdanja: 2022
Broj strana: 197
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 23 cm

Izdavač: Harmonija

U svetu koji urla hipersenzitivnost je potcenjen dar. Ova knjiga vas uči da ga otkrijete.

„Oduvek sam znala da sam preosetljiva. Još odmalena primećivala sam da ne uočavam stvari na isti način kao druga deca već ih osećam mnogo dublje, intenzivnije, bolnije, negde između srca i stomaka. Ali odatle ni na koji način nisam umela da ih izrazim…”

Ovako nas Federika Bosko uvodi u kontraste jednog još uvek nepoznatog univerzuma, koji često zanemaruju čak i psihologija i mnogi stručnjaci koji bi trebalo da se bave hiljadama nijansi ljudske duše. To je univerzum nastanjen naročito „krhkim” bićima, sa antenama koje snagom radara primećuju radosti i tuge drugih, bićima koja se osećaju nelagodno i drugačije od većine, koja se plaše šumova i jakih stimulansa, za koje govore da su „teški”, ali i kreativni, darežljivi i saosećajni. Jednom rečju, hipersenzitivni.

Upravo kroz njihov tajni svet, kroz nijanse složene i zadivljujuće ličnosti, njene neobičnosti i vrline, vodi nas za ruku jedna od najvoljenijih italijanskih spisateljica. Ova knjiga je istovremeno i priručnik i intimna ispovest koja onome ko se dosad osećao usamljeno i neshvaćeno može da pruži hrabrost, samopoštovanje i snagu da uzdigne glavu. Da mu stavi krila, da otkrije da ono što je smatrao hendikepom zapravo može da bude izuzetna supermoć.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi