cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Tip of the week #1

Original price was: 762.30 RSD.Current price is: 609.40 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Finesa
  • ISBN:978-86-6303-023-7
  • Broj strana :116
  • Povez: Broširan
  • Format:13x19cm
  • Pismo :Latinica

Nema na zalihama

SKU 29991 Kategorije , Oznake ,

TIP OF THE WEEK® #1 predstavlja zbirku 40 praktičnih saveta, primenljivih na sve životne i poslovne izazove, upakovanih u moderan dizajn.

TIP OF THE WEEK® #1 predstavlja zbirku 40 praktičnih saveta, primenljivih na sve životne i poslovne izazove, upakovanih u moderan dizajn. Ova knjiga je posvećena njenom visočanstvu – PROMENI, jer su promene jedine konstantne i sigurne, te kao takve treba da postanu deo naših navika. Kada ih u potpunosti prihvatimo i radimo u skladu sa njima, tada ćemo se razlikovati od konkurencije, kolega ili ljudi iz okoline. Tada ćemo krenuti napred.

TIP OF THE WEEK® #1 namenjen je svima koji žele da investiraju u svoj lični i profesionalni razvoj, svima koji žele da napuste svoju zonu komfora i suoče se sa strahom od nepoznatog- kažu autori priručnika Petar Lazarov i Kalin Babušku.

Ideja TIP OF THE WEEK® #1 interaktivnog priručnika za lični i profesionalni razvoj je da ga svako od vas uvek ima kod sebe, da mu se vraćate za savet, podršku i inspiraciju. Slobodno žvrljajte po njemu, pišite, podvlačite vama važne stvari. Personalizujte ga tako što ćete prvo upisati svoje ime i prezime na početku a onda spontano odlučiti odakle ćete početi sa čitanjem.

 

U kreiranju ovog priručnika, pored autora Petra i Kalina, učestvovali su i naši saradnici:

 

– Marko Burazor, sa tekstom o neverbalnoj komunikaciji
– Maja Petrović, sa savetima o važnosti kreiranja bloga i za pojedinca i za kompanijske potrebe
– dr Ana Gifing, osnivač dr Gifing centra je u ovoj knjizi podelila tajne Supermena na poslu – šta jesti u toku dana za energičan dan na poslu
– Branislav Maričić, sa savetima o samodisciplini, navici uspešnih.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi