cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Sreća je navika – Psihokibernetika – dr.Maksvel Molc

Original price was: 1,028.50 RSD.Current price is: 822.80 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Finesa
  • ISBN:978-86-82683-179
  • Broj strana :227
  • Povez: Broširan
  • Format:15x23cm
  • Pismo :Latinica

Nema na zalihama

SKU 5747 Kategorija Oznake ,

Ova knjiga predstavlja program za sreću i zdravlje, i na jedinstven način će vas uputiti u tajne ljudskog mozga, naučiti vas stvaranju mentalnih slika i imaginaciji koje će vas voditi do uspeha. Iskoristite nabolju mašinu koju imate – vaš mozak!

Ova knjiga predstavlja program za sreću i zdravlje, i na jedinstven način će vas uputiti u tajne ljudskog mozga, naučiti vas stvaranju mentalnih slika i imaginaciji koje će vas voditi do uspeha.

Ako možete pamtiti, ako možete brinuti i ako možete vezati pertlu na cipeli, možete i uspeti!

 

Postoji mnoštvo naučnih dokaza koji pokazuju da ljudski mozak i nervni sistem pri dostizanju ciljeva deluju svrhovito, u skladu s poznatim principima kibernetike. Što se tiče njihovog rada, mozak i nervni sistem predstavljaju čudesan i složen „ciljno usmeren mehanizam“, neku vrstu ugrađenog upravljačkog sistema koji radi za vas kao „mehanizam uspeha“ ili protiv vas kao „mehanizam neuspeha“, u zavisnosti od toga kako vi kao operater njime upravljate i od ciljeva koje pred njega postavljate.

Psihokibernetika ne kaže da čovek jeste mašina. Ona kaže da čovek ima mašinu koju koristi.
Iskoristite je kako biste poboljšali sliku o sebi, kako da svaku krizu pretvorite u kreativnu priliku, kako da sami sebe smirite pomoću opusti-se-sam tehnike.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi