cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Za ljubav je dovoljan klik – Rozi Edvards

Originalna cena je bila: 660.00 RSD.Trenutna cena je: 330.00 RSD. Sa PDV-om

  • Autor: Rozi Edvards
  • Broj strana: 292
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broš
  • Format: 20 cm
  • Godina izdanja: 2015.
SKU 37064 Kategorija Tag

Urnebesna priča o iskustvima jedne devojke na društvenoj mreži Tinder.

Rozi Edvards je oličenje protivrečne devojke. Kad je reč o hrani, vrlo je štedljiva, ali kad je u pitanju kozmetika, široke je ruke. Stalo joj je da izgradi karijeru, samo što još ne može da odluči čime će da se bavi. Iako joj ne smeta što nema dečka, ponekad bi joj prijalo da ne mora da razmišlja s kim će u provod.

I tako, posle nekoliko neuspelih izlazaka s prijateljima prijateljevih prijatelja, Rozi se priključuje Tinderu, društvenoj mreži koja je preobrazila svet virtuelnog upoznavanja. Ubrzo je, međutim, na sopstvenoj koži iskusila nepisana pravila Tindera: bez pardona odbij momka koji je postavio crno-belu fotografiju (ili je riđokos ili ružan), sliku s kapom (ćelav je), sliku svog torza (pajser) ili onu na kojoj nema ničeg visokog (kako se ne bi videlo da nema više od metar i sedamdeset).

Od večera u restoranima s panoramskim pogledom do policijskih racija u lokalima u Čelsiju, Rozi je iskusila svakojake sastanke s momcima s Tindera, redovno se zaljubljujući u pogrešne, odbijajući one pristojne.

Da li je Tinder zaista najbolji način da Rozi nađe svog princa na belom konju?

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi