cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Samopouzdanje – Dr Rob Jiang

Original price was: 1,936.00 RSD.Current price is: 1,023.00 RSD. Sa PDV-om

 

  • Izdavač: Sezam Book
  • Broj strana: 206
  • Format:  20 cm
  • Povez: Broš
  • Pismo: Latinica
  • Godina izdanja: 2022
  • ISBN: 978-86-6105-17466

Samopouzdanje – Dr Rob Jiang

Ključ uspeha na svim poljima vašeg života leži upravo u samopouzdanju! Okrenite se svojim životnim ciljevima i ostvarite ih uz pomoć podizanja svog samopouzdanja! Psiholog i trener dr Rob Jiang za vas izdvaja i kombinuje najbolje metode za postizanje visokog nivoa samopouzdanja iz kognitivne biheviorističke terapije, sportske psihologije, neurolingvističkog programirаnja i pozitivne psihologije. Uz pomoć ove knjige potpuno ćete se rešiti strepnji i strahova.

Samopouzdanje je igra uma. Ljudi sa dovoljnom količinom samopouzdanja veruju u sebe i zbog toga i postižu rezultate. Odvojite malo vremena da se zapitate šta mislite o sebi i kakav odgovor bi mogao da vas zadovolji. Da li često govorite sebi da ste jaki, talentovani i samouvereni? Ili možda kritikujete sebe zbog grešaka koje pravite, svojih slabosti i mana? Bez obzira na sadašnje stanje vašeg uma, možete lako da unapredite nivo svog samopouzdanja svesnom promenom mišljenja koje imate o sebi i svetu oko vas.

Korišćenjem dokazanih tehnika vaš način razmišljanja će postati pozitivniji, optimističniji i konstruktivniji.U ovoj knjizi: — saznaćete da ono u šta verujete možda neće uvek imati realnu sliku onoga što se događa oko vas, ali da ima snažan uticaj na ono šta osećate i kako se ponašate; — odmerićete svoju snagu i okrenuti se samouverenijem načinu života; — odredićete trenutni nivo sopstvenog samopouzdanja i uočiti oblasti u kojima su neophodne promene; — shvatićete da svoj život možete da držite pod kontrolom, ne obraćajući pažnju na ono što se trenutno dogada u vašem okruženju.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi