Volite sebe do savršenog zdravlja - Lujza L. Hej

1,008.00 RSD Sa PDV-om

Kako obogatiti svoj život hranljivim sastojcima potrebnim za zdravlje, sreću i dugovečnost.

Lujza L. Hej

  • Izdavač: Leo Commerc
  • Broj strana: 312
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broširan
  • Format: 18 x 23 cm

Na zalihama

Opis

Lujza Hej već decenijama preobražava živote tako što uči ljude da se odreknu svih uverenja koja ih ograničavaju. Sada se Lujza udružuje sa stručnjacima za prirodno zdravlje i ishranu Aleom Kadro i Heder Dejn kako bi otkrila drugu stranu svoje tajne dobrog zdravlja, sreće i dugovečnosti: život obogaćen hranljivim sastojcima.

Za razliku od svih knjiga o zdravlju koje ste ikada pročitali, ovo delo prevazilazi pomodarstvo, trendove i dogmu, s ciljem da vam predstavi jednostavan, a ipak moćan sistem za lečenje tela, uma i duše, koji je toliko nežan koliko i promena načina na koji razmišljate. Lujza, Aleja i Heder pokazuju kako da na viši nivo podignete svoje zdravlje, raspoloženje i energiju.

U knjizi Volite sebe do savršenog zdravlja ćete:

– saznati tajne kojima se Lujza decenijama služila da bi pojačala dejstvo afirmacija i uspostavila ravnotežu između tela i uma
– otkriti šta zaista znači zdrava ishrana i kako rešiti zabunu u vezi s tim koje su dijete delotvorne
– naučiti da slušate ono što vam telo jasno poručuje
– pronaći tehnike za dugovečnost, vitalnost, dobro raspoloženje, duboku intuiciju i za ispunjavanje jedinstvenih potreba svog tela za isceljenjem u svim fazama života.

Lujza u svojoj osamdeset osmoj godini ima da podeli veliku mudrost u vezi s tim šta je potrebno za dug, srećan i zdrav život. Pozivamo vas da nam se pridružite na izvanrednom putovanju koje će vam život pretvoriti u najveću ljubavnu priču.

Lujza Hej, autorka svetskog bestselera Moć je u vama, predavač je u oblasti duhovnog razvoja, s više od pedeset miliona prodatih knjiga širom sveta. Više od trideset godina Lujza je pomagala ljudima na svim meridijanima da otkriju i primene pun potencijal sopstvenih stvaralačkih snaga za lični razvoj i samoisceljenje. www.louisehay.com

Aleja Kadro osnivač je centra za optimalni život i rehabilitaciju Soulstice, u kojem koristi jogu, pilates, meditaciju i zdravu ishranu. www.ahleakhadro.com

Heder Dejn je sertifikovani trener i vrač dvadeset prvog veka. Specijalnost su joj rešavanje hroničnih zdravstvenih problema, zavisnosti i neuravnoteženih životnih stilova.

Komentari čitalaca – VOLITE SEBE DO SAVRŠENOG ZDRAVLJA

Dostupno u:

Leo Commerce online prodavnici
Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!