Volite sebe do savršenog zdravlja – Lujza L. Hej

1,008.00 RSD Sa PDV-om

Kako obogatiti svoj život hranljivim sastojcima potrebnim za zdravlje, sreću i dugovečnost.

Lujza L. Hej

  • Izdavač: Leo Commerc
  • Broj strana: 312
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broširan
  • Format: 18 x 23 cm

Nema na zalihama

Opis

Lujza Hej već decenijama preobražava živote tako što uči ljude da se odreknu svih uverenja koja ih ograničavaju. Sada se Lujza udružuje sa stručnjacima za prirodno zdravlje i ishranu Aleom Kadro i Heder Dejn kako bi otkrila drugu stranu svoje tajne dobrog zdravlja, sreće i dugovečnosti: život obogaćen hranljivim sastojcima.

Za razliku od svih knjiga o zdravlju koje ste ikada pročitali, ovo delo prevazilazi pomodarstvo, trendove i dogmu, s ciljem da vam predstavi jednostavan, a ipak moćan sistem za lečenje tela, uma i duše, koji je toliko nežan koliko i promena načina na koji razmišljate. Lujza, Aleja i Heder pokazuju kako da na viši nivo podignete svoje zdravlje, raspoloženje i energiju.

U knjizi Volite sebe do savršenog zdravlja ćete:

– saznati tajne kojima se Lujza decenijama služila da bi pojačala dejstvo afirmacija i uspostavila ravnotežu između tela i uma
– otkriti šta zaista znači zdrava ishrana i kako rešiti zabunu u vezi s tim koje su dijete delotvorne
– naučiti da slušate ono što vam telo jasno poručuje
– pronaći tehnike za dugovečnost, vitalnost, dobro raspoloženje, duboku intuiciju i za ispunjavanje jedinstvenih potreba svog tela za isceljenjem u svim fazama života.

Lujza u svojoj osamdeset osmoj godini ima da podeli veliku mudrost u vezi s tim šta je potrebno za dug, srećan i zdrav život. Pozivamo vas da nam se pridružite na izvanrednom putovanju koje će vam život pretvoriti u najveću ljubavnu priču.

Lujza Hej, autorka svetskog bestselera Moć je u vama, predavač je u oblasti duhovnog razvoja, s više od pedeset miliona prodatih knjiga širom sveta. Više od trideset godina Lujza je pomagala ljudima na svim meridijanima da otkriju i primene pun potencijal sopstvenih stvaralačkih snaga za lični razvoj i samoisceljenje. www.louisehay.com

Aleja Kadro osnivač je centra za optimalni život i rehabilitaciju Soulstice, u kojem koristi jogu, pilates, meditaciju i zdravu ishranu. www.ahleakhadro.com

Heder Dejn je sertifikovani trener i vrač dvadeset prvog veka. Specijalnost su joj rešavanje hroničnih zdravstvenih problema, zavisnosti i neuravnoteženih životnih stilova.

Komentari čitalaca – VOLITE SEBE DO SAVRŠENOG ZDRAVLJA
Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!