Iscelite svoj um – Lujza L. Hej

Iscelite svoj um – Lujza Hej i dr Mona Liza Šulc

Vaš recept za celovitost, uz pomoć medicine, afirmacija i intuicije

  • Izdavač: Leo commerce
  • Broj strana: 344
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broširan
  • Format: 150mm x 230mm
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9788679504043

750.00 RSD1,320.00 RSD Sa PDV-om

Nema na zalihama

Iscelite svoj um – Lujza Hej i dr Mona Liza Šulc – Vaš recept za celovitost, uz pomoć medicine, afirmacija i intuicije

Mnogi od nas muče se da budu srećni, smireni i usredsređeni u svetu koji, po svemu sudeći, postaje sve složeniji iz minuta u minut.

Kako ostajemo prisebni, kako održavamo stabilno raspoloženje i netaknuto pamćenje kada naše mozgove i tela bombarduju informacije i uticaji sa svih strana? Ovaj jedinstveni izvor kombinuje najnoviju nauku sa saosećanjem i mudrošću i nudi rešenja koja stvarno možemo da koristimo.

Iscelite svoj um nastavlja tronamenski pristup koji su dr Mona Liza Šulc i Lujza Hej prve zajedno razvile u knjizi Sve je dobro: Iscelite sopstveno telo korišćenjem medicine, afirmacija i intuicije. U ovoj knjizi je primenjen na aspekte uma od depresije, anksioznosti i zavisnosti do pamćenja, učenja pa čak i mističkih stanja.

Šta ćete naučiti iz knjige Iscelite svoj um:

Naučićete šta se događa u vašem mozgu i telu:

– Kada ste tužni, ljuti ili u panici;
– Kada ste u vlasti supstance ili ponašanja od kojih ste postali zavisni;
– Kada imate problema sa usredsređivanjem, čitanjem ili sećanjem;
– Kada vam trauma iz prošlosti zamagljuje um u sadašnjosti;
– Kada je emocionalno stanje nagoveštaj za fizičko oboljenje;
– I još dosta toga.

U svakoj glavi, dobićete „iskustvo virtuelnog isceljenja“ kroz studije slučajeva u klinici Sve je dobro, gde dr Mona Liza Šulc pomoću medicinske intuicije tačno određuje u čemu je problem u širokom spektru prototipskih istorija klijenata i gde ona i Lujza nude rešenja i izjave za ponovno uspostavljanje dobrostanja.

Danas uglavnom preovlađuje pristup „pilula za svaku boljku“, tako da možemo pomisliti da je našim umovima i telima potrebno bezbroj skupih farmaceutskih intervencija koje su podložne stalnim promenama. Zapravo, medicina je samo jedan od pristupa za isceljenje uma; dodaci u ishrani predstavljaju drugi važan način za podršku zdravlju uma i tela; afirmacije, kao i razne terapije, mogu da nam vrate ravnotežu promenivši način na koji mislimo. Iscelite svoj um stavlja vam na raspolaganje sva ta oruđa kako biste lakše odabrali vlastiti put do celovitosti.