cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Povratiti san – Mirej Perone

Originalna cena je bila: 440.00 RSD.Trenutna cena je: 220.00 RSD. Sa PDV-om

Nezaobilazan vodič za bolje spavanje

  • Godina: 2008
  • Izdavač: Narodna knjiga
  • Pismo: Latinica
  • Format: 21cm
  • Br. strana: 96
  • ISBN: 978-86-447-0436-2
  • Autor: Mirej Perone

Na zalihama

Kategorija Tag

Velike medijske kampanje redovno se prave tako da skrenu pažnju na bolesti kao što su sida, rak, miopatija…Takve akcije su od suštinskog značaja kako bi se pokrenuli državni i privatni resursi, kao i resursi raznih udruženja, kako bi naučna istraživanja napredovala i kako bi se pružila veća podrška bolesnima i njihovim porodicama. Javna kampanja takvog obima u cilju ozbiljnijeg suočavanja ljudi sa ovim problemom ne postoji. Pa ipak, više od 10 miliona Francuza pati od neke od 80 patologija koje se tiču spavanja!
Za te osobe, pronaći pomoć jedna je beskrajna borba:
bilo da se ovaj poremećaj posmatra fatalistički u smislu da „treba naučiti živeti sa tim!

„, čak iako takav stav u mnogome smanjuje kvalitet porodičnog, društvenog ili školskog života, bilo da je sama tema tabu i teško je o njoj pričati, posebno onima koji rade,
bilo da onima koji su rešeni da deluju, ostaje da nađu način da se uspostavi prava dijagnoza koja bi omogućila i rešavanje problema: često je potrebno više konsultacija i ispitivanja, a dugo čekanje može da obeshrabri i najmotivisanije, naročito ako je lečenje pogrešno usmereno.
Jednostavno rečeno, ova knjiga nam objašnjava složene mehanizme spavanja, njegovu suštinsku ulogu za našu ravnotežu i neophodnost da sačuvamo i zaštitimo to životno blago.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi