Cart

VAŽNA NAPOMENA! CENE KOJE SU NA SAJTU (SA POPUSTOM, KAO I AKCIJSKE CENE) VAŽE ISKLJUČIVO ZA KUPOVINU: PREKO SAJTA, PREKO E-MAILA, PUTEM TELEFONA, SMS PORUDŽBENICOM! Ukoliko želite da knjige kupite direktno u našim knjižarama kontaktirajte odabranu knjižaru radi provere raspoloživosti količina kao i aktuelne cene.

Knjige predstavljene na sajtu možete kupiti na više načina:

  • Poručivanjem putem sajta www.leo.rs
  • Narudžbinom preko e-maila: info@leo.rs – potrebno je da pošaljete sledeće podatke: Ime i prezime, adresu, mesto i poštanski broj, broj mobilnog telefona, naziv knjige ili knjiga koje poručujete i broj komada.
  • Putem telefona 011/375-2625 , 011/375-2626 , 011/375-2627
  • SMS porudžbenicom – ako želite da poručite knjige putem SMS poruke, pošaljite na broj 063/213-575 sledeće podatke:
    • Ime i prezime, adresu, mesto i poštanski broj, mejl adresu, naziv knjige ili knjiga koje poručujete i broj komada. Cena sms poruke se tarifira po standardnoj ceni sms poruke kod vašeg operatera.

Koji god način poručivanja da izaberete knjige će vam biti isporučene brzom poštom Dexpress u roku od 1 do 5 radinih dana, a troškovi ptt usluga iznosiće 200 dinara za kupovinu jedne do tri knjige ili 250 dinara za kupovinu četiri i više knjiga.

Kupovina je sigurna. Svi podaci o kupovini vidljivi su samo administratoru.

Isporuka na teritoriji Srbije vrši se kurirskom službom Dexpress.

Porudžbenice primljene do 14h biće isporučene u roku od 1 – 5 radnih dana, a porudžbenice primljene posle 14h biće isporučene u roku od 2 – 5 radnih dana. Sve porudžbenice poručene u petak posle 14h, u subotu i u nedelju kurirska služba preuzima u ponedeljak, a isporuku vrši u roku od 1 – 5 radnih dana.

Ukoliko Vas kuriri prilikom isporuke ne zatekne na adresi kontaktiraće Vas putem telefona na broj koji ste naveli prilikom poručivanja i pokušati dostavu idućeg radnog dana.

Kurirska služba isporučuje do adrese koju ste naveli u porudžbenici.

Isporuka robe kurirskom službom Dexpress se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća pouzećem niti uplatnicom već se plaćanje vrši platnim karticama Visa, Master i Maestro u dinarima ili izborom plaćanja virmanom. Knjige van teritorije Srbije šalju se isključivo zvaničnom državnom poštom – PTT Srbije.

Isporuke se vrše od ponedeljka do subote. Isporuke se ne vrše nedeljom.

Poštarina za isporuke porudžbenica za teritoriju Srbije varira u odnosu na broj kupljenih knjiga i njen iznos možete videti u tabeli ispod. Program će automatski dodati određeni iznos prilikom zaključivanja narudžbine.

  • 1 – 3 knjige 200 dinara
  • 4 i više knjiga 250 dinara

Povraćaj robe se koristi isključivo u slučaju reklamacije.

Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je – isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine.

Reklamacije slati na info@leo.rs ili pozvati telefonom 011/375-2625, 011/375-2626.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju

Loading...

Dragi prijatelji i posetioci, 

Započeli smo re-dizajn našeg sajta, polako ubacujemo sve naslove iz naše baze od preko 15 000 knjiga.

Ukoliko i ne pronadjete pravu knjigu za Vas na sajtu, molimo Vas da nas kontaktirate i mi ćemo Vam poslati kompletnu listu svih naših naslova. 

Ukoliko imate i neku sugestiju ili ideju da unapredimo sajt pošaljite nam mail.

Link za sugestije i kontakt:

KONTAKT

VELIKA LETNJA AKCIJA!

Tokom jula meseca u našoj knjižari 30% popusta na sva izdanja Leo commerca!  

NOVO - "Nekad je najbolje promeniti sve" Nila Donalda Volša i "Ostvari svoje neograničene sposobnosti" dr Džoa Dispence, uz najpovoljniju cenu u našoj knjižari!